Asker Endoskopiklinikk
 
 
 
 
 

Ansatte

God og individuell pasientservice


Jeg er Overlege spesialist i fordøyelsessykdommer siden 2010. Har jobbet på to av de største sykehusene i Spania både i Madrid ved 12 de Octubre University Hospital og i Barcelona ved Clinic University Hospital.

I Barcelona kombinerte jeg min Overlege stilling med forskning i leversykdommer. I denne perioden publiserte jeg over 15 artikler på de mest prestisjefylte tidsskrifter inn i fordøyelsessykdommer, har hatt opphold på de mest avanserte forskningssentrene i Europa som Royal Free Hospital i London og Istituto di Ricovero e Cura a Carattere Scientifico Humanitas i Milano. Jeg fikk doktorgrad med Summa Cum Laude omtale i 2015.

Etter det flyttet jeg til Norge og har jobbet som Overlege på Sykehuset Østfold siden 2015. Her har jeg fortsatt utviklet min karriere med fokus på både leversykdommer og forebygging av tykktarmskreft ved å utføre tusenvis av coloskopier.

Jeg er medlem av Den Norske Legeforening, Norsk gastroenterologisk forening og medlem av styrekomite for Den Leverinteressegruppe i Norge, i tillegg til medlem av diverse gastroenterologiske foreninger i hele verden.Rogelio Barreto Rios
Overlege Spesialist i Fordøyelsessykdommer
Kristin Morten Rugås
Helsesekretær/
Endoskopiassistent 
Cathrine Solbakken 
Helsesekretær/ 
Endoskopiassistent  Vi vil vektlegge rask og effektiv tilgang til tjenestene samt god og individuell pasientservice.
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
Ring i dag:
Tel: 66 76 06 90
 
Asker Endoskopiklinikk Søk